Abril 1, 2022

Primera entrada al blog MAI

He dubtat a entrar a la "blogosfera" per les senzilles raons que:

  1. Crec que el món té massa soroll i no prou so.
  2. Si ho fes, volia fer un facsímil raonable d'una bona feina.

Així que vaig decidir pensar-ho una i altra vegada... però finalment vaig concloure que no pot ser una mala idea utilitzar totes les eines disponibles per promocionar la meva comunitat i potser compartir els meus punts de vista una mica contraris.

Per començar, vull abordar el PERQUÈ del desenvolupament econòmic. En aquest sentit, només puc parlar de les meves raons molt personals. Vaig caure més o menys en el camp fa més de 35 anys treballant a nivell estatal a Mississipí. Vaig descobrir que m'encanta la fabricació i, encara més, que m'agrada fer ofertes i ajudar a fer coses bones. Les coses bones que passen, sens dubte, impliquen guanyar l'acord i l'emoció de tallar cintes i veure titulars favorables. Però aquesta il·lusió inicial s'esvaeix força ràpidament i esperem que els desenvolupadors ens adonem que la missió veritablement important (i és una missió) del desenvolupament econòmic és oferir oportunitats per a un treball significatiu per donar suport a les famílies i les comunitats.

Recordo concretament estar en un anunci d'un projecte on hi havia el que semblava centenars de persones presents que acabaven de perdre la feina a causa d'una fàbrica que tancava. Vaig veure gent que estava emocionada. Vaig veure algunes persones amb llàgrimes als ulls. Vaig veure esperança. Feina feta.

Per descomptat, m'encanta la persecució i tots els matisos de guanyar un projecte que tants estan perseguint. Però la missió és l'esperança.

La propera vegada, l'OMS de desenvolupament econòmic.

Mark Manning
PO Box 1476
926 North 16th Street, Suite 110
Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.
Copyright © Corporació de Desenvolupament Econòmic Murray-Calloway. Tots els drets reservats. | renúncia
Disseny web de EyeSite Creations