April 1, 2022

Første blogindlæg NOGENSINDE

Jeg har været tøvende med at gå ind i "blogosfæren" af de simple grunde, at:

  1. Jeg synes, verden har alt for meget støj og ikke nær nok lyd.
  2. Hvis jeg gjorde det, ville jeg gøre en rimelig faksimile af et godt stykke arbejde.

Så jeg besluttede mig for at tænke over det igen og igen...men konkluderede til sidst, at det ikke kan være en dårlig idé at bruge alle tilgængelige værktøjer til at promovere mit fællesskab og måske dele mine noget modstridende synspunkter.

Til at begynde med vil jeg tage fat på HVORFOR økonomisk udvikling. I den forbindelse kan jeg kun tale om mine egne meget personlige årsager. Jeg faldt mere eller mindre ind i feltet for 35+ år siden og arbejdede på statsniveau i Mississippi. Jeg fandt ud af, at jeg virkelig elsker fremstilling og endnu mere, at jeg nyder at sætte aftaler sammen og hjælpe med at få gode ting til at ske. De gode ting, der sker, involverer bestemt at vinde aftalen og spændingen ved at klippe bånd og se positive overskrifter. Men den indledende spænding forsvinder ret hurtigt, og forhåbentlig kommer vi udviklere til at indse, at den virkelig vigtige mission (og det er en mission) med økonomisk udvikling er at give mulighed for meningsfuldt arbejde for at støtte familier og lokalsamfund.

Jeg husker specifikt, at jeg var til en projektmeddelelse, hvor der var, hvad der virkede som hundredvis af mennesker til stede, som lige havde mistet deres job til en fabrik, der lukkede. Jeg så folk, der var begejstrede. Jeg så nogle få mennesker med tårer i øjnene. Jeg så håb. Færdigt arbejde.

Selvfølgelig elsker jeg jagten og alle nuancerne ved at vinde et projekt, som så mange jagter. Men missionen er håb.

Næste gang, WHO for økonomisk udvikling.

Mark Manning
926 North 16th Street, Suite 110
Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.
Copyright © Murray-Calloway Economic Development Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. | Ansvarsfraskrivelse
Webdesign af EyeSite Creations