Општи услови

Ниту едно одобрување не е наменето или направено од каква било врска со хипертекст, производ, услуга или информација или со нејзино вклучување или исклучување од оваа страница или веб-страница. Додека се прават сите обиди да се осигури исправноста и соодветноста на информациите под наша контрола и да се поправат сите грешки што ни ги привлече вниманието, не може да се направи никакво претставување или гаранција за точноста или соодветноста на тие информации или на поврзаните информации презентирани, упатени, или имплицирано.

Сите критични информации треба да бидат независно проверени.

Вклучувањето на врски од оваа страница не значи одобрување од страна на корпорацијата за економски развој Мареј-Каловеј (MCEDC). MCEDC не дава одобрување, изразено или имплицитно, за какви било врски до или од нејзината страница, ниту е одговорен за содржината или активностите на кои било поврзани страници. Било какви прашања треба да бидат насочени кон администраторот на оваа или која било друга специфична страница.

926 Северна 16 -та улица, апартман 110
Мареј, KY 42071
 -270 762 3789-     -270 752 7521-
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Авторски права © Корпорација за економски развој Мареј-Каловеј. Сите права се задржани. | Општи услови
Веб дизајн од EyeSite Creations