Избор на страница

Добредојдовте на веб -страницата на Мареј - Каловеј округот Економски развој на корпорацијата - главен извор на информации за проширување на постоечките бизниси или компании кои бараат идеални страници за нов објект или проект за преместување. Без разлика дали сте постоечки бизнис што размислува за проширување, избирач на страници што работат во име на корпоративен клиент или компанија која бара информации за локација на нов објект, MCEDC е посветен да ви обезбеди најсеопфатен и најсовремен избор на страници достапни информации.

Мареј - Клучната локација и понудата на работна сила во округот Каловеј се привлечни за различни категории индустрија кои бараат да се преселат во заедницата во Кентаки со просперитетна економија базирана на производство, образование и здравствена заштита. Конкурентните предности на Мареј вклучуваат локација во скоро географскиот центар на истокот на Соединетите држави, два главни автопати кои овозможуваат пристап до меѓудржавниот 69 и меѓудржавниот 24, железничката услуга, аеродромот Кајл-Окли Филд, нискобуџетното земјиште, правото на работа , силна постојна индустриска база, висока продуктивност, многу низок криминал и државен систем број еден во Кентаки.

Персоналот на корпорацијата за економски развој на округот Мареј - Каловеј знае дека вашите одлуки за преместување или проширување се критични и дека ви е потребна сеопфатна проценка на опциите за избор на вашата локација. Веб-страницата MCEDC обезбедува различни збирки податоци за да ви помогне внимателно да го испитате Мареј - Каловеј Каунти, Кентаки како кандидат во вашата избор на страница процес. Ако не го најдете тоа што го барате на нашата веб-локација, нашата канцеларија со задоволство ќе ви обезбеди сопствени податоци или какви било информации специфични за локацијата што ви се потребни.

Даноци

Без разлика дали сте нова компанија што се преселува во Мареј, Кентаки или постоечка компанија што се шири тука, постојат даночни олеснувања што може да ви бидат достапни во процесот на селекција на страницата во Кентаки. Работејќи со државни и локални службеници, MCEDC ќе и помогне на вашата компанија да ја искористи секоја можност да го минимизира вашето даночно оптоварување, законски и соодветно, додека ги обезбедува потребните услуги.
926 Северна 16 -та улица, апартман 110
Мареј, KY 42071
 -270 762 3789-     -270 752 7521-
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Авторски права © Корпорација за економски развој Мареј-Каловеј. Сите права се задржани. | Општи услови
Веб дизајн од EyeSite Creations