Домување

Домувањето во Мареј не е само достапно и изобилно, туку и голема инвестиција. Со просечна цена на продажба од 61.00 УСД за метар квадратен и нова градба во просек 102.00 УСД за метар квадратен, сегашното домување е поволно. Во моментов има голем број нови поделби кои се развиваат, почнувајќи од почетни домови за ранчови до развој во категориите од 350 илјади американски долари и нагоре.

Одлична вест е дека, бидејќи растеме, вредностите на становите се зголемија над 25% во последните 10 години. Нашите даноци се 38% пониски од националниот просек и, бидејќи сме колеџ град, има добра понуда на имот за изнајмување на располагање. Повеќето домови или на продажба или неодамна изградени се во опсегот на цени од 100 до 300 илјади американски долари. Најдобро од сè, ние работиме тесно со локални агенти, банкари и други за да им помогнеме на извршните директори за преместување да најдат совршено соодветно, бидејќи тие го прават Мареј дом.

За детален, тековен список на достапни својства, започнете тука.

И добредојде во Мареј ...

1004 Waldrop Drive, Мареј, Кј. 42071
 -270 762 3789-     -270 752 7521-
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Авторски права © Корпорација за економски развој Мареј-Каловеј. Сите права се задржани. | Општи услови
Веб дизајн од EyeSite Creations