Достапни работни места

Координатор за инсталација

Група за технички решенија (спортски табли со резултати)
Разберете ги сите технички аспекти на производната линија. Идентификувајте ги потенцијалните клиенти. Консултирајте се со клиентите, идентификувајќи ги потребите и објаснувајќи ги придобивките од линијата на производи. Преговарање за условите на договорот. Направете анкети на страницата. Работете со локални/градски/државни власти и инсталирајте компании за да ја координирате успешната инсталација и имплементација на производот.
926 Северна 16 -та улица, апартман 110
Мареј, KY 42071
 -270 762 3789-     -270 752 7521-
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Авторски права © Корпорација за економски развој Мареј-Каловеј. Сите права се задржани. | Општи услови
Веб дизајн од EyeSite Creations