September 16, 2022

Første ting først

I økende grad ser vi mennesker og selskaper forlate områder med høy kriminalitet i både store og til og med ikke så store byer. Noe som dessverre er en god del av emnene jeg tenker på. Vi må nemlig alle spørre oss selv HVORFOR ethvert selskap ville valgt å investere i byen vår. Du elsker det sannsynligvis fordi du vokste opp der, gikk på skole der og kanskje til og med gikk i kirken. Men se på ting uten nostalgiens mørke linse og spør deg selv om du ville komme til byen din etter å ha aldri vært der og investere i et hjem eller en kaffebar eller til og med en fabrikk.

Regel #1

Hvis samfunnet ditt ikke er trygt, trenger du ikke bekymre deg for industriområder, utdanning, opplæring eller noe annet. INGEN ønsker å investere penger eller tid og krefter på å komme til byen din og gjøre det DU/VI allerede burde ha gjort. Det eneste du vil tiltrekke deg i et utrygt fellesskap eller utrygt område i samfunnet ditt kan være en pantelånerbutikk, vinmonopol eller kausjonskontor. Gjør det som trengs for å gjøre gatene, butikkene og skolene dine trygge. Jobb med ditt lokale politi og myndighetene selv om det betyr å skaffe mer inntekter til politi, brann osv. Tross alt er ikke menneskene og selskapene som flykter fra områdene med høy kriminalitet som ødelegger mange av de større byene. De leter etter et tryggere og bedre miljø for familiene og bedriftene deres. Og de har med seg pengene sine. Gjør samfunnet ditt til et svært uvelkomment sted for kriminelle.

Regel #2

Du kan se på den gamle bygningen som faller ned og ønske at noen ville bringe den tilbake til sin tidligere prakt. Men hvis dette ikke har skjedd i løpet av de siste 40 årene eller så, er det sannsynligvis for sent, og det du ser på som eiendommelig er en annen persons øyne. Rydd opp i byen din og bli kvitt bygninger som burde vært fordømt for mange år siden. Dette er ikke alltid lett. Det er problemer med komplisert eierskap fra dødsboer, en generell uvilje til å "trykke på avtrekkeren" ved fordømmelse eller en hel rekke regulatoriske hindringer. Likevel er det viktig at byen din er attraktiv. Hold de tomme tomtene klippet, trim plantene på offentlig eiendom, og håndhev byggeforskrifter til folk vedlikeholder eiendommen sin. Jada, det kan være en bygning verdt å bevare og for all del arbeid for å få det til. Prøv å finne insentiver for virksomheter i sentrum til å fornye fasaden. Hovedpoenget er at folk tiltrekkes av attraktive steder.

Regel #3

Mer kommer...

super~~POS=TRUNC
PO Box 1476
926 North 16th Street, Suite 110
Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Copyright © Murray-Calloway Economic Development Corporation. Alle rettigheter forbeholdes. | Ansvarsfraskrivelse
Webdesign av DEVsource