Rreth nesh

Një letër nga Presidenti

Murray është një komunitet i lulëzuar i ekselencës me një komunitet të shquar ekzistues të industrisë duke përfshirë; Plastikë TPG, Windows Pella, dhe më shumë.

E vendosur afër qendrës fizike të SHBA, Murray është brenda një dite makine nga shumica e klientëve dhe furnitorëve. Të përqendruar në mes të Nashville, St. Louis, Memphis dhe Cincinnati, ne jemi gjithashtu brenda një udhëtimi me kamion të lehtë për në zona të tjera kryesore të Metros si Atlanta ose Chicago. Qoftë me ajër, kamion apo hekurudhë, Murray mund të plotësojë nevojat tuaja të transportit.

Qëllimi i MCEDC është i thjeshtë, i drejtpërdrejtë dhe efektiv. Duke punuar me partnerë strategjikë të tillë si Kabineti i Kentucky për Zhvillimin Ekonomik TVSH, ne përpiqemi të ruajmë dhe tërheqim vetëm firmat e prodhimit dhe shpërndarjes me cilësi më të lartë në zonën tonë. Ne fuqimisht ndiejmë që pasuritë tona të tilla si niveli i ulët i krimit, strehimi i përballueshëm, sisteme të shkëlqyera të shkollave publike dhe shërbime të telekomunikacionit më të fundit e bëjnë zonën tonë një nga vendet më të mira të mundshme për kompanitë udhëheqëse që kërkojnë përshtatjen "e duhur".

Shpresojmë që të merrni kohë për të mësuar më shumë rreth komunitetit tonë dhe do të jeni të kënaqur të ofroni informacione shtesë në faqet dhe ndërtesat në dispozicion, shërbimet komunale, taksat, stimujt ose ndonjë gjë tjetër që mund t'ju ndihmojë në marrjen e vendimit të rëndësishëm për të gjetur projektin tuaj të ardhshëm në Murray - Calloway County, Kentucky.

Ju faleminderit,
Mark Manning, President
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite