Stafi i MCEDC

Shtabi kryesor

Mark Manning

President
Me origjinë nga Shteti i Misisipit, Mark ka qenë i përfshirë drejtpërdrejt në Zhvillimin Ekonomik për mbi 30 vjet dhe ka qenë në Murray për më shumë se 15 vjet. Ai ka punuar në Qeverinë e Shtetit, si dhe ka përvojë të madhe si në nivelin rajonal ashtu edhe në atë lokal. Mark ka përvojë të gjerë në rekrutimin Industrial dhe punën me industrinë ekzistuese. Me një sfond të fortë në financat e biznesit dhe një pasion për prodhimin, Mark është në gjendje të mbledhë shpejt stimuj, infrastrukturë dhe programe të fuqisë punëtore që sjellin zgjidhje krijuese për kompanitë si para ashtu edhe pas marrjes së vendimit për vendndodhjen.

Jo Ann Erwin

Asistente Administrative
Duke u bashkuar me MCEDC në 2005, Jo Ann sjell një përvojë të pasur nga puna në prodhim dhe transport. Si rezultat, tranzicioni i saj në zhvillimin ekonomik ka qenë një plus i madh për organizatën. Gjatë kohës së saj në MCEDC Jo Ann është bërë e dobishme në rekrutimin e mbështetjes, zhvillimin e paketës së perspektivës dhe menaxhimin e operacioneve të përditshme të organizatës.

Anëtarët e Bordit

David Graham

Kryetar

Amy Futrell

Nënkryetar

Bob Hargrove

Sekretar / Arkëtar

Kenny Imes
Gjyqtari Ekzekutiv i Qarkut Calloway
Jerry Duncan
Brian Overbey
Bob Rogers
Kryetari i Bashkisë, Qyteti i Murray
Alice Rouse
Harold Doran
Bob Jackson
President, Universiteti Shtetëror Murray
Richard Crouch
Ronnie Gibson
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite