Kushte të përgjithshme

Asnjë miratim nuk synohet ose bëhet nga ndonjë lidhje, produkt, shërbim ose informacion i hipertekstit qoftë me përfshirjen ose përjashtimin e saj nga kjo faqe ose faqe. Ndërsa bëhen të gjitha përpjekjet për të siguruar korrektësinë dhe përshtatshmërinë e informacionit nën kontrollin tonë dhe për të korrigjuar çdo gabim që na është sjellë në vëmendje, asnjë përfaqësim ose garanci nuk mund të bëhet në lidhje me korrektësinë ose përshtatshmërinë e këtij informacioni ose të çdo informacioni të lidhur të paraqitur, referuar, ose nënkuptohet.

I gjithë informacioni kritik duhet të verifikohet në mënyrë të pavarur.

Përfshirja e lidhjeve nga kjo faqe nuk nënkupton miratimin nga Murray-Calloway Development Development Corporation (MCEDC). MCEDC nuk bën asnjë miratim, të shprehur ose të nënkuptuar, të ndonjë lidhje me ose nga faqja e saj, as nuk është përgjegjëse për përmbajtjen ose aktivitetet e ndonjë faqe të lidhur. Çdo pyetje duhet t'i drejtohet administratorit të kësaj apo faqeve të tjera specifike.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations