Cilësia e Jetës

Murray dhe Calloway County kanë një cilësi të jashtëzakonshme të jetës. I vendosur pranë qendrës gjeografike të SHBA, Murray është brenda një ditë udhëtimi prej mbi 60% të popullsisë me kamionë të lehtë për në Çikago, Atlanta dhe Memfis dhe më gjerë. Së bashku me një klimë të butë, krime shumë të ulëta dhe një Kosto të Jetesës shumë nën mesataren e vendit (87.4%) strehimi është i bollshëm dhe i përballueshëm, shkollat ​​tona renditen rregullisht pranë majave në çdo kategori dhe komoditetet rekreative janë të bollshme. Universiteti Shtetëror Murray, me burimet e saj të shumta, emërtohet rregullisht nga Kiplinger si një "blerje më e mirë" për arsimin. Me burime të pabesueshme natyrore të tilla si Tokë midis Liqeneve dhe një theks i fortë në vlerat tradicionale, Murray është zgjedhja për të jetuar, punuar dhe prosperuar.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite