Kujdesi shëndetësor

Një komunitet i shëndetshëm është thelbësor për prosperitetin dhe produktivitetin e individëve, familjeve dhe madje edhe të kompanive. Dhe ne e marrim atë përgjegjësi shumë seriozisht. Murray - Calloway County Hospital (MCCH) është themeli për kujdesin cilësor. Me një zgjerim të kohëve të fundit prej mbi 50 milion dollarë, ne kemi kapacitetin më të lartë të artit për kujdes të përgjithshëm dhe qasje në një numër të pakufizuar specialistësh si këtu ashtu edhe në qendrat e afërta mjekësore të Nashville, Memphis dhe St. Louis.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations