stërvitje

Ne ofrojmë trajnime të personalizuara, stimuj dhe shumë më tepër asete të zhvillimit të fuqisë punëtore. Për t'u siguruar që Murray / Calloway County po i jep forcës punëtore të zonës mjetet dhe burimet më të mira, ne jemi partner me ekspertë, përfshirë këtu Universiteti Shtetëror Murray, Kolegji Teknik dhe Komuniteti i West Kentucky, dhe vetë Qendra jonë Teknologjike e Zonës.

Trajnim i personalizuar

Të kesh punonjës të shkëlqyeshëm është vetëm një pjesë e sfidës tënde. Rrjeti i Shkathtësive në Kentaki ju ndihmon të siguroni mundësi trajnimi për të avancuar punonjësit tuaj në rrugën e tyre të karrierës përmes programeve të personalizuara të trajnimit të dizajnuara posaçërisht për nevojat e kompanisë tuaj.

Sistemi i Komunitetit dhe Kolegjit Teknik të Kentucky (KCTCS) është siguruesi kryesor i arsimit të fuqisë punëtore të Rrjetit të Shkathtësive të Kentucky, duke ofruar programe dhe shërbime që adresojnë nevojat e bizneseve dhe punëtorëve. Sistemi ynë i kolegjeve në të gjithë vendin ofron trajnime dhe shërbime mbështetëse të personalizuara në çdo kohë dhe në çdo vend për biznesin dhe industrinë.

Temat e njohura të trajnimit të KCTCS përfshijnë:

Udhëheqje
Team Building
shërbimi ndaj klientit
Aftesi komunikimi
Zgjidhja e konflikteve
PLC
Pneumatikë
Lean
Mirëmbajtje
CNC
Saldim
Leximi i projektit
Vegël Makine
Microsoft Systems
Forklift
...edhe me shume

Nxitjet e trajnimit

Rrjeti i Shkathtësive të Kentucky ofron një larmi opsionesh fleksibël financimi për të ndihmuar kompanitë të bëjnë aftësimin e aftësive më të përballueshme.

Grant-në-Ndihmë

Programi Grant-in-Aid siguron fonde për trajnimin e punëtorëve në kompanitë e reja dhe në zgjerim të Kentucky dhe për aftësitë dhe trajnimin e azhurnimit profesional për punëtorët e kompanive ekzistuese të Kentucky. Kompanitë e kualifikuara përfshijnë prodhuesit, kompanitë e shërbimit dhe teknologjisë, spitalet publike dhe konsorciumet e trajnimit.

KCTCS-TRAJNE

Përmes KCTCS-TRAJNE, kompanitë marrin fonde për të ndihmuar me koston e ofruar trajnime dhe vlerësime të punonjësve të tanishëm, si dhe punonjësve potencialë të fuqisë punëtore të KCTCS.

Grantet e Trajnimit në Punë

Për bizneset që punësojnë individë të papunë dhe të papunësuar, një grant OJT mund të sigurojë një rimbursim të pjesës së pagave të punonjësve gjatë periudhës fillestare të bordit.

Kredia e investimeve për trajnimin e aftësive

Programi i Kredive të Investimeve të Trajnimit të Shkathtësive ofron kredi tatimore shtetërore për programe trajnimi të aprovuara për punonjësit ekzistues të kompanive brenda prodhimit; përpunimi bujqësor, telekomunikacioni, R&D, kujdesi shëndetësor, minierat, turizmi, mjetet & vdesin, teknologjia makinerike dhe sektorët e transportit.

Mundësia e punës Kredia tatimore

Kredia e Taksave të Mundësisë për Punë është një kredi federale e taksave në dispozicion për punëdhënësit për punësimin e veteranëve dhe popullatave të tjera të synuara që shpesh përballen me pengesa në punësim. Shuma e kredisë së taksës varion nga 1,200 $ deri në 9,600 $ për individin e punësuar.
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite