Shërbime komunale

Ujë

Parku Industrial Murray-West shërbehet gjithashtu nga Sistemi Komunal Murray. Parku ka një rezervuar magazinimi të ngritur 500,000 gallon në vend, si dhe linja primare 12 ”me hidrantë zjarri dhe presion primar prej 40-60 psi. Ujë furnizohet nga një seri pusesh në Aquifer Formation McNairy me një kapacitet aktual prej 7 mm GPD dhe rrjedhë mesatare ditore prej 3.4 mm GPD. Për tarifat dhe informacionin shtesë kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Qepës

Qepës në Parkun Industrial Murray-West është pjesë e Sistemit Komunal Murray. Vendi shërbehet nga një linjë rrjedhjeje graviteti 8 ”. Aktualisht sistemi ka një kapacitet total trajtimi prej 8.75 mm GPD me kapacitet të tepërt prej 2.4 mm GPD. Për tarifat dhe informacionin shtesë kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Internet Broadband

Interneti me bandë të gjerë në Parkun Industrial Murray-West mund të sigurohet nga një numër ofruesish, përfshirë këtu Murray Electric (e cila ka mbi 120 fibra të errëta të disponueshme në sit), AT&T dhe të tjerët. Përveç kësaj, Murray ka në dispozicion kompani lokale si p.sh. DEVSource e cila siguron një këshillim të shkëlqyeshëm për Rrjetin dhe IT në të gjithë Rajonin dhe më gjerë.

Elektricitet

Prodhimi dhe shpërndarja primare e energjisë elektrike sigurohet nga Autoriteti i Luginës së Tenesit (TVA). TVA është një agjenci e korporatave e Shteteve të Bashkuara që siguron energji elektrike për klientët e biznesit dhe shpërndarësit lokalë në pjesë të shtatë Shteteve Juglindore. Energjia sigurohet nga një përzierje e fortë burimesh duke përfshirë Hidro, Bërthamore, Gaz Natyror dhe Qymyr. TVA është vazhdimisht ndër ofruesit më të besueshëm në vend dhe, me një mision të zhvillimit ekonomik, ka norma shumë konkurruese së bashku me stimuj dhe mbështetje të jashtëzakonshme për biznesin.

Shpërndarja në Parkun Industrial Murray-West sigurohet nga West Kentucky Rural Electric (WKRECC). WKRECC ka siguruar një qark të dedikuar për Parkun Industrial me dy nënstacione të ushqyera nga dy linja të ndryshme transmetimi TVA duke siguruar kështu një faktor të pabesueshëm të tepricës për të siguruar shërbim të besueshëm. Aktualisht, ka kapacitet të tepërt prej 53 MVA që ushqejnë Parkun Industrial Murray-West. Për tarifat dhe informacionin e detajuar kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Gazi Natyror

Gazi natyror sigurohet në sit përmes qytetit të Murray, Kentucky. Qyteti i Murray është shërbyer nga dy kompani transmetimi të përbërë nga Gazi Teksas ANR tubacioni. Texas Gas ka një linjë 6 ”me 500 psi ndërsa ANR është një linjë 8” me 400 psi. Kjo i lejon Qytetit të sigurojë besueshmëri të qëndrueshme të furnizimit ndërsa lejon çmime më të mira nga konkurrenca. Parku Industrial Murray - West shërben nga një linjë me presion të lartë prej çeliku 6 ”në një linjë prej çeliku 4” në vend. Kapaciteti i tepërt në majën 4 ”është 219 mm BTU. Për tarifat dhe informacionin shtesë kontaktoni Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite