fuqisë punëtore

GATI PR T PUNUAR

600+ PUNKTOR T SK AFT. NA dispozicion TANI

600+ punëtorë të disponueshëm me aftësi të transferueshme në prodhimin e lidhur me metalet, duke përfshirë:

machinists

Mirëmbajtje

Mekanikë të Makinerive Industriale, Punëtorë të Mirëmbajtjes së Makinerive

Teknike e Asamblesë

Motorë dhe montues të tjerë makinerish; Montuesit & Fabrikuesit

Kontrollit të Cilësisë

inspektorët; Testuesit; Renditësit; Mostrat & smp; Peshuesit; Teknikët e Inxhinierisë Industriale

Vdes Cast

Pourers & Casters Metal; Formim; Vendosësit e makinerive dhe hedhjes së makinerive; Operatorët & Tenderat

Operatorët e linjës

Operatorët e Veglave të Makinerisë-Kontrollues të Kompjuterëve; Vendosësit dhe Operatorët e Makinerisë së Shtypit; Vendosës mjetesh; Operatorët & smp; Tenderat
Në Qarkun Murray / Calloway, ne e pranojmë që fuqia punëtore e një kompanie është jetike për suksesin e saj. Kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të sigurojmë çdo burim të mundshëm dhe të sigurojmë që të sigurohet çdo mjet i disponueshëm. Murray / Calloway County beson se, si anëtar i komunitetit tonë prodhues, suksesi juaj është puna # 1. Pavarësisht sfidës, është detyra jonë t'ju ofrojmë talentin që ju nevojitet për të shkëlqyer, si tani ashtu edhe në të ardhmen.

Të dhënat e zonës së tregut të punës


Forca Civile e Punës

  QARKU CALLOWAY ZONA E TREGUT T L PUNS
  2016 GUSHT 2017 2016 GUSHT 2017
Qarku Calloway 18,431 18,766 89,367 90,637
Të punësuar 17,604 17,915 84,312 85,746
i papunë 827 851 5,055 4,891
Shkalla e papunësisë (%) 4.5 4.5 5.7 5.4
Burimi: Departamenti i të Ardhurave të Kentucky

Modelet e udhëtimit


Banorët e Qarkut Calloway

2014Përqind
Duke punuar dhe banuar në Qark
8,466
64%
Duke udhëtuar jashtë Qarkut
4,767
36%
Totali i banorëve
13,233
100%

Burimi: Departamenti Amerikan i Tregtisë, Byroja e Regjistrimit
Shënim: Të dhëna vetëm për Kentucky dhe shtetet kufitare.

Punonjësit në Calloway County

2014Përqind
Duke punuar dhe banuar në Qark
8,466
54.2%
Udhëtimi në Qark
7,159
45.8%
Të punësuarit gjithsej
15,625
100%

Burimi: Departamenti Amerikan i Tregtisë, Byroja e Regjistrimit
Shënim: Të dhëna vetëm për Kentucky dhe shtetet kufitare.

Paga mesatare javore


  Qarku Calloway Kentucky (në të gjithë vendin) SHBA
Totali i të gjitha industrive $ 633 $ 834 $ 1,018
Industri totale private $ 591 $ 831 $ 1,017
Burimet natyrore dhe minierat N / A $ 1,075 $ 1,124
Ndërtim $ 700 $ 993 $ 1,096
Prodhim $ 825 $ 1,091 $ 1,237
Tregtia, Transporti dhe Shërbimet Komunale $ 511 $ 758 $ 852
informacion $ 673 $ 944 $ 1,829
Aktivitetet financiare $ 748 $ 1,169 $ 1,691
Shërbime Profesionale dhe të Biznesit $ 770 $ 878 $ 1,332
Edukimi dhe Shërbimet Shëndetësore $ 651 $ 878 $ 991
Koha e lirë dhe mikpritja $ 240 $ 312 $ 419
Shërbime të tjera dhe të paklasifikuara $ 398 $ 591 $ 691

Burimet e fuqisë punëtore


Rrjeti i Shkathtësive në Kentaki

Projektuar të jetë ndalesa e parë e një biznesi për të gjitha nevojat e fuqisë punëtore, Rrjeti i Shkathtësive të Kentucky bashkon një larmi të gjerë burimesh për të hartuar zgjidhje të personalizuara për bizneset e të gjitha madhësive.

Korporata e Shkathtësive Shtetërore Bluegrass (BSSC)

Ofron stimuj për të mbështetur përpjekjet e biznesit të Kentucky për të ndihmuar punonjësit e rinj dhe ekzistues të qëndrojnë konkurrues përmes trajnimit fleksibël, të drejtuar nga punëdhënësi, për ngritjen e aftësive.

FAMI KY

Federata e Kentakit për Edukimin e Avancuar të Prodhimit (KY FAME) është një partneritet i sponsorizuar nga kompania e punëdhënësve në të gjithë vendin që ndajnë qëllimin e krijimit të një tubacioni të punëtorëve shumë të aftë. Punëdhënësit fillojnë të trajnojnë studentët ndërsa ata janë ende në shkollë dhe studentët marrin trajnim praktik dhe në klasë që u jep atyre mundësi për punë të përparuara me prodhim të lartë, me pagesë.

Programet e Praktikës

Praktikat e regjistruara janë programe trajnimi që prodhojnë punëtorë për karriera me kërkesë të lartë përmes trajnimit praktik, gjatë punës. Nxënësit fitojnë një pagë ndërsa mësojnë aftësitë që u nevojiten.

Ligjet e Punësimit dhe të Punës

Informohuni rreth ligjeve kombëtare dhe shtetërore të punës përmes Administratës së Biznesit të Vogël të SHBA.

Rregulloret e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë

Mësoni më shumë rreth rregulloreve të OSHA të Kentucky dhe si të merrni trajnim falas për shëndetin dhe sigurinë përmes Kabinetit të Punës të Kentucky.
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations