Parku Industrial Murray-West

E vendosur ngjitur me autostradën 641 të SH.B.A.-së, Parku Industrial Murray West ka vende të gatshme për bllok për ndërtesa deri në 500,000 metra katrorë. Të gjitha shërbimet janë të vendosura dhe nuk ka çështje të fushës së përmbytjes ose të ligatinave për pronën.

Informacion i pergjithshem

State:
Kentucky
Qarku:
Calloway
Qyteti:
Murray
Rental:
36 39'N 88 18'W
Lartësi:
513 '+
Akra totale:
134
Akra në dispozicion:
78
Zonimi:
Industrial
Çmimi për akër:
I negociueshëm i varur nga investimet dhe vendet e punës

Pronë


Kontakti

Mark Manning, President

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

270-762-3789

270-752-7521

270-762-4180

Korporata e Zhvillimit Ekonomik të Qarkut Murray-Calloway
1004 Rruga Waldrop
Murray, KY 42071, SHBA

Raportet e Parkut Industrial Murray-West


Në këtë seksion do të gjeni detaje duke përfshirë një pasqyrim të parkut siç është planifikuar, topin përfundimtar, strukturën e pajisjeve dhe furnizimin elektrik, si dhe raportet e tokave dhe dokumentet e plota të rishikimit mjedisor.

transport

autostradë

Ngjitur me US 641N me 4 korsi qasje të kufizuar në I-24 dhe I-69. Distanca në I-69 është 14 milje me distancën në I-24 duke qenë 34 milje në lindje dhe 24 milje në veri.

Ajër

Aeroporti Ndërkombëtar i Nashville (BNA) ndodhet 124 milje nga Murray-West përmes hyrjes së kufizuar në 4 korsi dhe ndërshtetërore. Aeroporti shërben 520 fluturime në ditë dhe shërbehet nga 16 linja kryesore ajrore.

Aeroporti Rajonal Barkley (PAH) ndodhet 46 milje nga Murray dhe ka dy herë fluturime në ditë nga dhe nga aeroporti i Chicago O'Hare përmes avionëve udhëtar me United Express.

Fusha Kyle-Oakley (CEY) ndodhet më pak se 5 milje nga Parku Industrial Murray - West dhe është ideal për Avionët e Korporatave dhe shërbimin privat. Me një pistë prej 6,200 'Jet A të karburantit dhe terminal të ri, Kyle Oakley rregullisht shërben me avionë nga motori më i vogël në avionë të mëdhenj të Korporatave.

Porti i lumit

River River Paducah - McCracken ndodhet 37 milje larg Parkut Industrial Murray - West.

Binarë

Parku industrial Murray - West nuk shërbehet me hekurudhë.

Shërbime komunale

Shërbimi Elektrik

Siguruar nga gjenerata TVA e shpërndarë nga West Kentucky Rural Electric. Vendi ushqehet nga nënstacione të dyfishta me ndërprerje automatike dhe afërsisht kapacitet të tepërt 50 MVA

Gazi Natyror

Shpërndarë përmes linjës së presionit të lartë të Qytetit Murray me 6 ”me shërbim 4” në vend. Sistemi i Qytetit ushqehet nga linjat transmetuese ndërshtetërore të operuara nga Texas Gas dhe ANR duke siguruar kështu besueshmëri të lartë dhe konkurrencë të kostos.

Ujë

Siguruar gjithashtu nga Qyteti i Murray me një linjë 12 "në vend, si dhe një depozitë të ngritur 500,000 gallon. Kapaciteti i tepërt është mbi 3.5 mm gpd.

Ujërave të zeza

Siguruar nga Qyteti i Murray me një linjë rrjedhje graviteti 8 ”në vend. Aktualisht, kapaciteti i tepërt është rreth 1.0 mm gpd por së shpejti do të rritet në mënyrë dramatike me përfundimin e një strukture të re trajtimi.

Broadband

Shërbyer kryesisht nga Murray Electric Company me shpejtësi të disponueshme deri në 1 GBps. AT&T dhe të tjerët janë gjithashtu të disponueshëm.
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations