Demografia

Në Murray, Kentucky, ne e dimë që njerëzit tanë janë ata që na bëjnë të shkëlqyeshëm. Me një rritje të popullsisë dhe industri në lulëzim, ne e dimë se ne jemi një komunitet i gatshëm për të ndihmuar biznesin tuaj të ketë sukses.

të dhëna statistikore

Popullsi

Calloway County ka një popullsi totale prej 38,935 dhe po vazhdon të rritet! Për më tepër, Zona e Tregut të Punës është 204,000.

Zbuloni më shumë rreth popullsisë sonë nga lidhja më poshtë.


Punësimi sipas profesionit

Përafërsisht 25% e të gjitha vendeve të punës në Calloway County kanë të bëjnë drejtpërdrejt me prodhimin, shpërndarjen dhe transportin.

Dëshironi të dini më shumë statistika në lidhje me punësimin tonë sipas profesionit? Shkarkoni udhëzuesin tonë të dobishëm nga lidhja më poshtë.


Punësimi nga industria

Prodhimi, shpërndarja dhe transporti gjenerojnë një listë pagash vjetore në Calloway County of over $ 850,000,000 çdo vit dhe përbën 30% të të gjitha të ardhurave për qarkun.

Mësoni më shumë rreth punësimit tonë sipas statistikave të industrisë nga lidhja më poshtë.


Vendosjet totale

Ka 46 qendra prodhimi në Calloway County duke përfshirë përpunimin e ushqimit, motorët me benzinë, pjesët e automobilave dhe materialet e ndërtimit.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations