Tatimet

Pavarësisht nëse jeni një kompani e re që zhvendoset në Murray, Kentucky, ose një kompani ekzistuese që zgjerohet këtu, ka stimuj tatimor që mund të jenë në dispozicion për ju. Duke punuar me zyrtarë shtetërorë dhe lokalë, MCEDC do të ndihmojë kompaninë tuaj të përfitojë nga çdo mundësi për të minimizuar barrën tuaj tatimore, në mënyrë të ligjshme dhe të përshtatshme, ndërsa ofron shërbimet e nevojshme.

Struktura jonë aktuale e taksave tashmë ofron stimuj për biznesin. MCEDC do të qëndrojë i azhurnuar për ndryshimet në mjedisin aktual të taksave dhe gjithmonë do të përqendrohet në sigurimin e informacionit më të azhurnuar për ju.

  • Kredia e re e taksave të tregut e pranueshme
  • Zona e Mundësisë
  • Nuk ka taksim lokal për makineritë e prodhimit
  • Nuk ka tatim lokal mbi lëndën e parë ose mallrat në proces
  • Përjashtimet e tatimit në pronë të pranueshme

Mësoni më shumë rreth normave të taksës së pronës shtetërore dhe niveleve të taksave lokale të pasurisë në grafikun më poshtë.

Tarifat e Tatimit në Pronë të Shtetit për Vlerësimin e $ 100

Klasa e pasurisëShkalla e ShtetitTaksimi Lokal i Lejuar
Real Estate
$ 0.1220
Po
Makineritë prodhuese
$ 0.1500
jo
Pajisjet e Kontrollit të Ndotjes
$ 0.1500
jo
Inventarët: Lëndët e para
$ 0.0500
jo
Inventarët: Mallrat në proces
$ 0.0500
jo
Inventarët: Mallrat e përfunduar
$ 0.0500
jo
Inventarët: Mallrat në tranzit
përjashtohen
i kufizuar
Automjete motorike
$ 0.4500
Po
Prona të tjera personale të prekshme
$ 0.4500
Po
Burimi: Departamenti i të Ardhurave të Kentucky

Tarifat Lokale të Tatimit në Pronë për Vlerësim $ 100

Juridiksioni i Taksave Real Estate E prekshme
Qarku Calloway $ 0.1350 $ 0.1546
Qyteti i Murray $ 0.3154 $ 0.3154
Distrikti Shkollor i Qarkut Calloway $ 0.4630 $ 0.4630
Rrethi Shkollor i Pavarur Murray $ 0.7090 $ 0.7090
Burimi: Departamenti i të Ardhurave të Kentucky
1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations