Strehim

Strehimi në Murray nuk është vetëm i disponueshëm dhe i bollshëm, por gjithashtu një investim i madh. Me një kosto mesatare të shitjes prej 61.00 $ për këmbë katrore dhe ndërtimin e ri mesatarisht $ 102.00 për këmbë katrore, strehimi aktual është i përballueshëm. Aktualisht janë duke u zhvilluar një numër i nënndarjeve të reja duke filluar nga shtëpitë e fermave të nivelit të hyrjes deri te zhvillimet në kategoritë prej $ 350k dhe lart.

Lajmi i shkëlqyeshëm është se, për shkak se po rritemi, vlerat e banesave janë vlerësuar mbi 25% në 10 vitet e fundit. Taksat tona janë 38% më të ulëta se mesatarja kombëtare dhe, meqenëse jemi një qytet kolegj, ka një furnizim të mirë të pronave me qira në dispozicion. Shumica e shtëpive ose për shitje ose të ndërtuara kohët e fundit janë në diapazonin e çmimeve prej 100 deri në 300 mijë dollarë. Më e mira nga të gjitha, ne punojmë ngushtë me sekserë lokalë, bankierë dhe të tjerë për të ndihmuar drejtuesit e zhvendosjes të gjejnë përshtatjen e përsosur pasi ata e bëjnë Murray në shtëpi.

Për një listë të detajuar, aktuale të pronave në dispozicion, filloni këtu.

Dhe mirëpritur në Murray ...

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Zhvillimi i faqes në internet nga krijimet e EyeSite