Nxitjet

Duke punuar me Kabinetin e Zhvillimit Ekonomik të Kentucky, TVA dhe qeverinë lokale, MCEDC ofron stimuj për industri të re dhe në zgjerim, trajnim të fuqisë punëtore dhe më shumë. MCEDC ka një histori të ofrimit të zgjidhjeve krijuese për të përmbushur nevojat e industrisë dhe shpesh ofron stimuj lokalë që mund të ndihmojnë në vendosjen e projektit tuaj në të zezë shpejt dhe për një kohë të gjatë.

Nxitjet lokale

Në Murray dhe Calloway County, ne e kuptojmë se stimujt lokalë shpesh janë ato që "nënshkruajnë marrëveshjen". Për shkak të kësaj, ne përpiqemi të jemi me zgjuarsi agresive dhe shumë kreative. Ne e dimë që devijimet ndikojnë në vijën fundore dhe bëjnë gjithçka që është e mundur për të siguruar një tranzicion të shpejtë drejt përfitimit dhe suksesit afatgjatë.

Këtu janë vetëm disa mënyra se si ne punojmë për të ruajtur kapitalin tuaj dhe për ta çuar kompaninë tuaj në rrugën e fitimeve:

  • Ndërtuar me porosi për kostum
  • Ndërtesat speciale të kthesës së shpejtë
  • Qiratë Operative
  • Qira kapitali
  • Tokë me Zbritje
  • Grantet e Infrastrukturës (me gjasë e panevojshme pasi Murray - West është shërbyer plotësisht)
  • Nën Kreditë e Tregut
  • Vende të vlerësuara plotësisht dhe të ngjeshura

... dhe ky është vetëm fillimi. Le të punojmë me ju për të treguar se si mund të bëjmë gjëra të mira të ndodhin për ju dhe Murray-Calloway County së bashku.

Nxitjet Primare Federale

Kreditë e reja të taksave të tregut

Kredia e Taksave e Tregjeve të Re (NMTC) është një program që siguron Kreditë Federale të Taksave për investime të kapitalit në zona të kualifikuara siç është Parku Industrial Murray-West. Sipas NMTC, investitorët mund të marrin kredi tatimore të barabarta me 39% të investimit total të kapitalit të kualifikuar me kreditë që realizohen gjatë një periudhe shtatë vjeçare. NMTC është një mjet i fuqishëm për investitorë të mirëkualifikuar.

Nxitjet kryesore të Kentucky

Programi i Investimeve të Biznesit Kentucky (KBI)

Siguron kredi të tatimit mbi të ardhurat dhe vlerësime të pagave për agrobizneset e reja dhe ekzistuese, selitë rajonale dhe kombëtare, kompanitë prodhuese dhe shërbimet jo-me pakicë ose kompanitë e lidhura me teknologjinë që lokalizojnë ose zgjerojnë operacionet në Kentaki.

Akti i Nismës së Ndërmarrjeve të Kentakit

Për shërbime ose teknologji të reja, të zgjeruara, prodhime ose projekte tërheqëse turistike në Kentaki. KEIA siguron një rimbursim të shitjeve në Kentaki dhe përdor taksën e paguar nga kompanitë e aprovuara për ndërtimin dhe materialet e ndërtimit të inkorporuara përgjithmonë si një përmirësim i pronës së paluajtshme. Isshtë gjithashtu në dispozicion për shitjet në Kentaki dhe përdor rimbursimet e taksave për pajisjet e pranueshme të përdorura për kërkimin dhe zhvillimin dhe pajisjet e përpunimit të të dhënave.

Bono të të Ardhurave Industriale

IRB-të e lëshuara nga qeveritë shtetërore dhe lokale në Kentucky mund të përdoren për të financuar projekte prodhuese dhe zonat e tyre të magazinimit, transportin dhe pajisjet e komunikimit, objektet më të kujdesit shëndetësor dhe projektet e nxjerrjes dhe përpunimit të mineraleve.

Huatë e Bllokut të Zhvillimit të Komunitetit

Kredi të financuara në mënyrë federale me interes të ulët të vënë në dispozicion përmes Departamentit për Pushtetin Lokal.

Akti i Rinvestimit të Kentucky (KRA)

Siguron kredi tatimore për një kompani ekzistuese të Kentucky-t, e angazhuar në prodhim dhe funksione të lidhura me to, mbi një bazë të përhershme për një periudhë të arsyeshme kohe që do të investojë në pajisje të pranueshme dhe kostot përkatëse prej të paktën 2,500,000 $.

Trajnimi i fuqisë punëtore

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations