Përzgjedhja e sitit

Mirësevini në faqen e internetit të Murray - Calloway County Corporation Development Corporation - burimi kryesor i informacionit për zgjerimin e bizneseve ose kompanive ekzistuese që kërkojnë vende ideale për një strukturë të re ose projekt zhvendosjeje. Pavarësisht nëse jeni një biznes ekzistues duke marrë parasysh zgjerimin, një përzgjedhës i faqes që punon në emër të një klienti korporativ, ose një kompani që kërkon informacion për një vendndodhje të re të objektit, MCEDC është e përkushtuar t'ju ofrojë përzgjedhjen më të plotë dhe të azhurnuar të faqeve informacion në dispozicion.

Murray - Vendndodhja kryesore dhe ofertat e fuqisë punëtore të Qarkut Calloway janë tërheqëse për kategori të ndryshme të industrisë që kërkojnë të zhvendosen në një komunitet Kentucky me një ekonomi të lulëzuar të bazuar në prodhim, arsim dhe kujdes shëndetësor. Përparësitë konkurruese të Murray përfshijnë vendndodhjen pothuajse në qendrën gjeografike të Shteteve të Bashkuara Lindore, dy autostrada kryesore që sigurojnë qasje në Interstate 69 dhe Interstate 24, shërbim hekurudhor, Aeroporti Kyle-Oakley Field, tokë me kosto të ulët, gjendje e drejtë pune. , bazë e fortë industriale ekzistuese, produktivitet i lartë, krim shumë i ulët dhe sistemi i shkollave publike numër një në Kentucky.

Stafi i Korporatës së Zhvillimit Ekonomik të Qarkut Murray - Calloway e di se vendimet tuaja për zhvendosjen ose zgjerimin janë kritike dhe se keni nevojë për një vlerësim gjithëpërfshirës të opsioneve të përzgjedhjes së faqes tuaj. Faqja e internetit e MCEDC ofron një sërë grupesh të të dhënave për t'ju ndihmuar të ekzaminoni me kujdes Murray - Calloway County, Kentucky si një pretendent në procesin e përzgjedhjes së faqes tuaj. Nëse nuk e gjeni atë që kërkoni në faqen tonë të internetit, zyra jonë do të jetë e lumtur të sigurojë të dhëna me porosi ose ndonjë informacion specifik të faqes që ju nevojitet.

1004 Waldrop Drive, Murray, KY 42071
 270-762-3789     270-752-7521
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.
Copyright © Korporata e Zhvillimit Ekonomik Murray-Calloway. Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Kushte të përgjithshme
Dizajnimi i uebit nga EyeSite Creations