Блог на MCEDC

МЦЕДЦ - Прва објава на блог досега

Прва објава на блогот ЕКОГАШ

Април 1, 2022

Се двоумев дали да влезам во „блогосферата“ од едноставни причини што:

  1. Мислам дека светот има премногу бучава и не е речиси доволно звук.
  2. Ако го направив тоа, сакав да направам разумен факсимил на добра работа.

Затоа решив да размислам одново и одново...но конечно заклучив дека не може да биде лоша идејата да ја користам секоја достапна алатка за да ја промовирам мојата заедница и можеби да ги споделам моите малку спротивни ставови.

926 Северна 16 -та улица, апартман 110
Мареј, KY 42071
 -270 762 3789-     -270 752 7521-
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Авторски права © Корпорација за економски развој Мареј-Каловеј. Сите права се задржани. | Општи услови
Веб дизајн од EyeSite Creations